Transforming outdoor living in the East Midlands

Phone icon 0115 933 6463

CASE STUDY

A warm welcome for guests in Wollaton.

This large, sloping garden lacked interest and function, and so we set out to create a more usable space for family and friends. By designing two large circular patios linked together, we created intimate seating areas which were balanced within the garden, and provided inviting spaces for relaxation and entertaining. Installing a series of patio areas allowed for creative shaping of the surrounding garden, interesting vistas, and the opportunity to bring colour and interest closer to the seating areas. It also allowed for smaller seating areas which come to life with the varying light throughout the day. Subtle lighting was added to extend enjoyment into the evening.

LATEST PROJECTS



SPECIALIST PROJECTS